Phuket

Tankte bara skriva en rad sa ni vet att jag lever :) Nu ar jag i Phuket och halsar pa Malin som jobbar har. Idag var jag och tittade pa big buddha, som ar en stor (dar av namnet) buddha som sitter pa toppen av ett berg. Utsikten var grym och man kunde se ut over starre delen av on. Om nagra dagar ska jag forhoppningsvis traffa Jessica och hennes syster nar de kommer tillbaka till thailand. Ska bli skoj!

Kommentarer
Postat av: Marlene

Då får du ha en riktigt varm och skön lucia imorrn. Här har vi precis fått snö som täcker marken och 2-3 minusgrader. Ganska skönt faktiskt efter en lång och mörk november att det äntligen blir lite ljusare. Ta hand om dej och uppdatera lite oftare så din pappa slipper oroa sej så mycket :-)

2009-12-12 @ 19:57:48
URL: http://fdensammamamman.blogspot.com/
Postat av: Pappa

Håller med Marelen, men har inte vågat skriva så.

Hur uttalar du Phuket? Som "Paket", "Packet" eller "Bukett". Då menar jag såklart betoningen, men det fattar du väl?!

Har du verkligen tappat räkningen eller försöker du räkna efter hur länge du varit borta så du kan skriva det i nästa inlägg? ;-)

Anyway - Hoppas du har det bra. Skulle bli riktigt glad om du kan berätta var du är och planerar att vara den närmsta tiden och runt jul-

Puss & Kram

2009-12-15 @ 19:31:10
Postat av: Marlene

Det uttalas Pucket, asså... som puckel fast med kort t på slutet. Å mitt namn har du tydligen glömt hur man stavar... Får väl skylla på att du är så orolig :-)

2009-12-15 @ 22:00:27
URL: http://fdensammamamman.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0