Dag 16 Cancun

Nu är jag framme i Cancun. Här är varmt, väldigt turistigt och vattnet är sjukt blátt.

Har precis varit pá en marknad här i downtown, där fanns det hundratals smá affärer som sálde allt möjligt. Och typ vid varenda affär man passerade sá sa nágon: "Hola! What are you looking for? Come look inside. Just for fun." En kille pástod att Zlatan var hans bästa kompis när jag sa att jag var frán Sverige. "Vi träffades när jag var i stockholm." Haha visst.

Nu ska jag gá och titta pá stranden, sen ska jag nog gá och lägga mig tidigt för jag är sjukt trött eftersom jag bara sovit nágra timmar pá planet sen igár.

New York

Nu har det gått två veckor sedan jag lämnade Sverige och jag sitter nu hos Tove på Long Island.

Första veckan bodde jag och Johanna inne i NYC. Där har vi mest gått runt (lyckades nog täcka upp nästan hela manhattan på några dagar), ätit massa god mat och glass, åkt linbana och massa annat. Vi hann även med en runda ut i New Jersey i våra gamla områden innan Johanna åkte hem i söndags. Sen har jag varit hos Tove och tittat när hon spelat match, varit inne i NYC med Emilie och varit en runda till Boston och träffat Victoria.

Idag ska jag tvätta, packa och umgås med Tove och imorgon bitti bär det vidare söderut, nästa stopp: Cancun, Mexico.

hej

Nu har jag skaffat en blogg så att ni som vill kan följa min resa. Jag kommer inte uppdatera varje dag, men ska försöka skriva några rader då och då.


RSS 2.0