Bangkok

Nu ar jag i bangkok igen. Akte hit med jessica och cajza for att traffa petter och hans kompis johan som ar har i nagra veckor. Igar var vi och shoppade, at glass och tittade pa 3D-bio och idag akte jessica och cajza till vietnam dar de ska traffa sina foraldrar sa nu ar jag sjalv igen. Sa imorgon tankte jag aka till Kambodja i nagra dagar for att bla titta pa angkor wat.

100 dagar

Idag ar det min 100:e dag pa resande fot. Jag hade egetligen tappat rakningen pa dagarna, men sa kom Jessica hit och sa att det snart borde va min 100:e dag sa da raknade jag efter och kom fram till att det var idag. Sa ikvall ska det firas.

Jag ar fortfarande pa Phi Phi, och for nagra dagar sedan kom Jessica, hennes syster Cajsa och Jesefin som dom reser med hit, och dagen efter kom Karro som gar i Jessicas klass. Sa nu ar vi ett gang som ska fira julen har. Imorgon har vi och nagra andra svenskar bokat bord pa en restaurang har som svenskt julbord.

Sa planen ar nu att jag stannar har pa Phi Phi till den 26 december och aker sedan med Jessica, Cajsa och Jossan tillbaka till Bangkok.

God Jul!

Koh phi phi

Okej pappa, jag ska forsoka skriva lite oftare sa du slipper oroa dig sa mycket :) Har inte sa mycket att beratta, har varit i Phuket tills idag och har inte gjort sa mycket, mest tagit det lugnt, varit pa stranden och akt pa en battur till bla James Bond Island (dar de spelade in the man with the golden gun). Nu ar jag pa phi phi och vantar pa att systrarna Stalheim ska komma hit. Imorgon ska jag aka pa en snorklings-battur.

Phuket

Tankte bara skriva en rad sa ni vet att jag lever :) Nu ar jag i Phuket och halsar pa Malin som jobbar har. Idag var jag och tittade pa big buddha, som ar en stor (dar av namnet) buddha som sitter pa toppen av ett berg. Utsikten var grym och man kunde se ut over starre delen av on. Om nagra dagar ska jag forhoppningsvis traffa Jessica och hennes syster nar de kommer tillbaka till thailand. Ska bli skoj!

Bangkok, Thailand

Nu ar jag antligen framme i Bangkok. Det var en lang resa hit. Forst nar jag kom till flygplatsen i LA fick jag veta att mitt plan var forsenat sa jag fick vanta hela dagen pa nasta som skulle lyfta sent pa kvallen. Efter 15 timmar landade vi i Tapei dar jag fick vanta i 2 timmar innan mitt plan till bangkok som tog nastan 4 timmar. Sa jag var riktigt trott nar jag kom hit igar. Men nu ar jag utvilad efter att ha sovit 15 timmar i natt. Nu ska jag nog ta och ga en liten svang har i omradet. Hors snart igen!

RSS 2.0